joi. ian. 21st, 2021

Nu lăsa 2020 să treacă pe lângă tine

3 min read
loading...

Când sunt puși să aleagă între a fi ORBI sau SURZI, ai idee ce ar alege oamenii? Gândește-te puțin… Cei mai mulți ar prefera să fie SURZI! Nu e tocmai neașteptat, nu?

Să alegi OCHII e o decizie ușoară. Și totuși, pe cât de mult de prețuim ochii, pe atât nu o valorificăm. Mulți dintre noi nici măcar nu avem o VIZIUNE clară!

Știai că pe planeta noastră trăiesc 7,7 miliarde de oameni? Probabil că știai. Dar știai că nu există DOI indivizi care să aibă același iris. Este un fapt verificat! Chiar și gemenii au irisul diferit!

loading...

Așa cum și tu… DA, TU… ai o viziune unică!

La naștere, univerul ți-a dat o rețetă unică și personalizată, doar pentru privirea ta. Totuși, aceasta nu funcționează în ochi, ci în inima ta! Te rog, nu îți irosi viața fără să ai contact cu acea parte din tine!

Fratele meu mai mic a venit speriat la mine într-o noapte. Îi era frică de întuneric. M-am gândit atunci, ce ironie! Când suntem mici, ne e frică de întuneric. Apoi, când creștem… ne temem de lumină!

Asta este viața!

Un om înțelept a spus cândva: „Nu este nimeni atât de orb ca cei care aleg să nu vadă!”

Câți oameni cunoști care au avut viziune, au avut o idee, dar au ales să nu o pună în aplicare?

Câți dintre noi nu am evitat o oportunitate? Poate eram speriați… Poate erai chiar tu!

Vezi tu, ochii care privesc…e ceva normal! Ochii care VĂD, aceia sunt rari!

Doar câteva exemple:

A fost concediat de la ziarul la care lucra pentru că nu avea imaginație sau idei originale. Walt Disney

Profesorul de muzică îi spunea că este fără speranță și nu va fi niciodată compozitor. Beethoven

Antrenorul ei vocal i-a spus că n-are nicio șansă să fie cântăreață. Lady Gaga

Vezi tu, criticii n-au putut să-l vadă nici pe Tyrone Bogues. Când avea zece ani, el s-a oprit din a crește! A fost diagnosticat cu o boală rară care i-a încetinit creșterea în înălțime. Și-a petrecut toată viața la înălțimea pe care o avea când implinise 10 ani. Atunci, cum a reușit să joace baschet timp de 13 sezoane în NBA?

Pentru că a avut o viziune mai mare decât limitele lui!

Toți i-au spus că nu va reuși!

Niciodată să nu îți oprești visul!

Oamenii de știință spuneau că bondarul nu ar trebui să poată să zboare. Aripile lui mici nu pot susține greutatea corpului. Pur și simplu, nu este „corect anatomic”! Și totuși, bondarul sfidează ceea ce TREBUIE FĂCUT!

Privește și Emiratele Arabe! Acum 50 de ani, acolo era doar NISIP și VISE! La propriu! Dar au avut o viziune și nimeni nu i-a oprit!

Acum, poți lua prânzul în zgârie-nori, fiecare cetățean primește educație, drumurile pentru cămile au devenit autostrăzi! Ei bine, știi că se spune: țintește către Lună, căci dacă nu vei ajunge, măcar vei sta printre stele? Ei bine, Emiratele Arabe vor avea, în 2020, o misiune către Marte!

Care este visul tău? Urmează-l și nu lăsa oamenii care suferă de orbire să îți întunece VIZIUNEA! Au fost peste 100 miliarde de oameni care au trăit și au murit pe această lume și niciunul dintre ei nu a fost CA TINE!

Fii tu și ai curajul să VEZI, să aspiri și să ai propria viziune!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.